Actueel Dr. Nassaucollege Beilen actief bij Olympic moves

Dr. Nassaucollege Beilen actief bij Olympic moves

Klas 1,2,3 en 4 hebben gestreden om het korfbalkampioenschap bij Olympic moves.

Klas 1,2- Kylian en Claudia:

Maandag 21 maart hebben we meegedaan aan het Oympic Moves toernooi van korfbal. We gingen om 8 uur in de ochtend naar Leek. We hadden een leuk, gezellig en sportief team, alle teamleden zitten op korfbal bij Vitesse. In de eerste wedstrijd moesten we er nog inkomen, we verloren helaas met 8-7. Tussen alle wedstrijden zat een kwartiertje pauze, toen hebben we onze tactiek aangepast en konden we wat eten en drinken. Daarna hebben we vijf wedstrijden gespeeld, alle wedstrijden hebben we gewonnen. Toen stonden we in een soort van finale tegen het Carmelcollege uit Emmen, helaas verloren we die op onsportieve wijze. Helaas waren we niet door naar de finale in Amsterdam. Onze coach was wel erg tevreden op ons, dus heeft ons uitgenodigd om een patatje met zijn allen te komen eten. Verder was het een geslaagde dag!!
Nogmaals jullie hebben allemaal heel goed en sportief gespeeld. Iris, Fleur, Claudia, Kylian,  Esmee, Thomas en de coach Ria bedankt.

Klas 3-4 Sanne:

Wij hebben maandag 21 maart mee gedaan met  Olympic moves van korfbal. We hadden een heel gezellig team maar niet een heel goed team, we hebben maar 1 wedstrijd gelijk gelijk gespeeld maar de rest hebben we jammer genoeg verloren en niet zo'n beetje ook. Het was dat wij ook veel kleiner waren dan onze tegenstanders. De tegenstanders waren gemiddeld een kop groter. Dat was wel een beetje jammer maar we hebben heel veel plezier gehad in de wedstrijden, vooral in de wedstrijden die we niet heel dik hebben verloren en de allerlaatste wedstrijd was wel leuk want beide teams konden niet meer door naar de finale in Amsterdam. Omdat we toch allebei te veel verloren hadden,  lieten we elkaar wel vrij om een beetje schieten zonder dat we elkaar helemaal gingen blocken. Het was een hele leuke en goeie georganiseerde dag en van de 21 punten die je kon halen hadden we er toch nog 1!! Het was super leuk!