Actueel Nieuwe lockdown

Nieuwe lockdown

Zoals het kabinet op maandag 13 december aankondigde, gaan de scholen vanaf woensdag 15 december dicht. Voor meer informatie, zie Coronamaatregelen

De aankondiging van het kabinet gisteravond, dat Nederland in een lockdown moet om daarmee de contacten tot een minimum te beperken heeft, zoals u heeft kunnen horen, gevolgen voor het onderwijs. Op alle locaties van het Dr. Nassau College vervallen alle lessen op woensdag 16, donderdag 17 en vrijdag 18 december. Voor de locatie VO-Beilen geldt dat de lessen op woensdag 15 en donderdag 16 december online plaatsvinden volgens het reguliere rooster, met uitzondering van de praktische vakken als LO, techniek, kunst en cultuur, O&O en muziek. 

Individuele toetsen en mondelinge tentamens kunnen in overleg met de docent (digitaal) doorgang vinden. Afsluitende bijeenkomsten voor de kerstvakantie zullen ook digitaal worden gehouden.

Uiterlijk vrijdag 18 december ontvangt u vanuit de locatie waar uw zoon/dochter les heeft informatie over het vervolg van het onderwijs op maandag 4 januari 2021.