Actueel The Roche biedt hulp bij kiezen

The Roche biedt hulp bij kiezen

Op 8 februari volgden klassen 2,3 en 4 een cabareske workshop 'kiezen' van Roger Goudsmit, alias The Roche, 

Hoe kies je een profiel? Hoe weet je wat je wilt worden? Wat moet je doen als je helemaal niet kan kiezen? Dan roep je natuurlijk de hulp in van Keuzegoeroe Roger Goudsmit, alias The Roche!

Onder begeleiding van opzwepende muziek en afgewisseld met cabareteske scènes houdt hij op inspirerende wijze een vlammend betoog over de kunst van het kiezen. Daarna zet hij de leerlingen zelf aan het werk tijdens een interactief keuzespel. Aan de hand van prikkelende vragen worden de leerlingen uitgenodigd stelling te nemen én na te denken over hoe ze een keuze maken.

Voor je Kiezen vormt een speelse schakel in het profielkeuzeproces van de leerlingen. Het maakt leerlingen bewust van het belang om een goede keuze te maken en geeft ze handvatten voor de manier waarop ze dat kunnen doen.

Een interactieve voorstelling met veel humor en een belangrijke boodschap namelijk kies voor jezelf en niet wat een ander kiest. Deze voorstelling werd gespeeld voor de klassen 2C, 2D, 3A,3B, 3C, 4. Een goede studie kiezen is een hele kunst en daar kun je best wat hulp bij gebruiken.