Actueel Voorlichtingen Volta

Voorlichtingen Volta

Via onderstaand bericht kunt u zich opgeven voor diverse voorlichtingsactiviteiten voor leerlingen en ouders van groep 8.

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Graag nodigen wij jullie hierbij uit voor een aantal voorlichtingsactiviteiten van onze nieuwe gezamenlijke school Volta in Beilen. We zouden dat natuurlijk het allerliefste fysiek doen in ons nieuwe gebouw, maar helaas is dat op dit moment niet mogelijk. Ten eerste omdat het nieuwe gebouw nog niet af is en ten tweede omdat we behoorlijk beperkt worden door de coronamaatregelen.

Maar, niet getreurd, we hebben mooie alternatieven bedacht. Op woensdag 18 november aanstaande organiseren wij een digitale informatieavond voor ouders. U kunt zich voor deze avond aanmelden via deze link.  U ontvangt kort voor de avond van ons per mail een link via welke u kunt deelnemen aan de avond. De voorlichting start om 19.00 uur en zal ongeveer een uur in beslag nemen.

Voor leerlingen uit groep 8 mogen we wel een fysieke kennismaking met onze school organiseren. Dit doen we op zaterdagmorgen 28 november, tussen 9 en 11.30 uur. Deze ochtend vindt plaats op de locatie van het Nassau College aan de Esdoornlaan 2 te Beilen.  U kunt uw zoon/dochter voor deze ochtend aanmelden via dezelfde link als die van de informatieavond.  Wij zullen op deze ochtend een aantal leuke activiteiten organiseren die een goed beeld geven van onze school. Helaas mogen ouders niet mee naar binnen, maar we beloven: het wordt een superleuke ochtend!

In februari organiseren we daarnaast nog een open dag. We weten natuurlijk nog niet hoe de coronamaatregelen zich verder gaan ontwikkelen, dus daarover zullen we jullie in een later stadium informeren.

Mocht de inhoud van deze brief vragen bij u oproepen, neemt u dan gerust contact met ons op.