Wie is wie?Oudercommissie

Het Dr. Nassau College heeft een Oudervereniging die opkomt voor de belangen van de leerlingen en hun ouders. Locatie Beilen heeft een eigen Oudercommissie. Ook is er regelmatig contact met de Oudercommissies van de andere locaties.

Alle ouders/verzorgers van leerlingen van het Dr. Nassau College zijn automatisch lid van de Oudervereniging en kunnen een vrijwillige bijdrage leveren. Uit deze bijdragen ontvangt onze Oudercommissie een budget om activiteiten in Beilen te financieren. Dit geld wordt besteed aan diverse projecten en excursies.

De oudercomissie bestaat per januari 2016 uit:

Diana Eleveld, Caroline ten Brink, Marieke Orie, Anita Lauffer, Marianne Oosting, Manda Bouma, Alie Kerkdijk, Ines Tan, Anja Eefting, Drea Lier, Hendrikus Doorten, Robert Hogeling, Piet Bakker,  Gerben Cadee en Marco Snelten.

Op de foto staan Hendrikus, Diana, Drea, Anja, Alie en Marco.

De Oudercommissie heeft jaarlijks een vijftal vergaderingen met vestigingsmanager mw. Stoker.

Mocht u lid willen worden van de Oudercommissie, meer informatie willen over de werkzaamheden, gespreksonderwerpen willen melden, ideeën en/of suggesties hebben voor de Oudercommissie, neem dan contact op met één van bovengenoemde leden of neem contact op via onderstaand e-mailadres.
Contact

Meer weten over de Oudercommissie van Beilen? Neem contact op via oudercommissie.beilen@dr.nassaucollege.nl