Over ons

Welkom op het Dr. Nassau College, locatie Beilen Op het Dr. Nassau College hebben we hoge verwachtingen van onze leerlingen en docenten. We dagen je uit om het maximale uit jezelf te halen en we staan garant voor goede resultaten.
 

Samenleren:

Leren gaat een stuk beter als het goed met je gaat. Wij willen graag dat iedereen zich prettig voelt bij ons op school. Daarom vinden we een grote betrokkenheid en goede samenwerking  heel belangrijk, pas dan kun jij excelleren.

Leren doe je niet alleen! Op onze locatie leren we met en van elkaar. Het ontdekken en ontwikkelen van jouw talenten staat centraal. Daarom zoeken we telkens weer naar mogelijkheden om jou op je eigen niveau aan te spreken en uit te dagen. 

We vinden het dus niet alleen belangrijk dat je kennis opdoet, maar ook dat je ontdekt waar je goed in bent en waar je talenten liggen!  Sport, kunst&cultuur en het technasium zijn daarom naast de theoretische vakken heel belangrijk op onze locatie.

Regelmatig vinden er lessen en activiteiten buiten de school plaats. Je bent dan op pad voor bijvoorbeeld: veldwerk, bronnenonderzoek, museumbezoek en excursies. Zo ontwikkel je belangrijke vaardigheden en kun je nieuwe kennis toepassen in praktijksituaties. Je zult merken dat leren hierdoor leuker wordt.

Bekijk hier onze brochure